Kine Tine Dircken
bezielster van Wijs lijf

In 2006 behaalde ik, Tine Dircken, mijn master kinesitherapie aan de UGent na een wetenschappelijke opleiding als kinesitherapeute. Enkele jaren later koos ik voor het pad van de persoonlijke ontwikkeling. In de eerste plaats om mezelf beter te leren begrijpen, nadien om de methodiek van zelfregulatie toe te passen als moeder van drie kinderen en als kinesitherapeute.

De voorbije 15 jaar bouwde ik ervaring op in de psychomotoriek en relaxatie bij kinderen en volwassenen. Eerst in het buitengewoon lager onderwijs. Later in een multidisciplinaire groepspraktijk. Sinds oktober 2022 in mijn eigen praktijkruimte.

De methode die ik sinds 2014 met veel plezier inzet is reflexintegratie volgens Masgutova. Meer info vind je hier: www.masgutovamethod.com.

Doorheen de jaren ontwikkelde ik als therapeute een groeiend vertrouwen in het menselijk lichaam: Alle kennis en ervaring zijn in het lijf aanwezig om te blijven evolueren en gezond te leven. Ik help je graag op weg door te luisteren naar jouw wijs lijf en naar wat het nodig heeft.

Welkom!